top of page

Biorevitalisatie - Mesotherapie - Blanch Therapie

Ontdek de kracht van huidverjonging met Biorevitalisatie, Mesotherapie en Blanch Therapie. Deze geavanceerde behandelingen bieden de ultieme oplossing voor een jeugdige en stralende huid.

Prijs

Behandeltijd

Vanaf €120,-

30 - 80 minuten

Wat is Biorevitalisatie? 

Biorevitalisatie is een geavanceerde behandeling gericht op het herstellen van de huidstructuur en het verbeteren van de huidconditie. Door middel van injecties met hyaluronzuur en vitaminen wordt de huid intensief gehydrateerd en gerevitaliseerd, wat resulteert in een jeugdiger en stralender uiterlijk. Het is ideaal voor diegenen die fijne lijntjes, rimpels en een doffe huid willen aanpakken zonder invasieve chirurgie.

Wat is Mesotherapie?

Mesotherapie is een techniek waarbij een cocktail van vitaminen, mineralen en aminozuren in de huid wordt geïnjecteerd. Deze behandeling voedt en verjongt de huid van binnenuit, stimuleert de collageenproductie en verbetert de elasticiteit. Het is perfect voor het behandelen van huidveroudering, cellulite, en haaruitval.

Wat is Blanch Therapie?

Blanch Therapie is een subtiele injectietechniek die zich richt op het verminderen van fijne lijntjes en oppervlakkige rimpels, vooral rond de mond en ogen. Door het injecteren van een dunne laag hyaluronzuur net onder de huidoppervlakte, worden rimpels effectief gladgestreken, wat zorgt voor een zachte en natuurlijke uitstraling.

Deze behandelingen bieden een niet-chirurgische oplossing voor verschillende huidproblemen, resulterend in een verfrist en verjongd uiterlijk. Neem contact op voor een consult en ontdek welke behandeling het beste bij jou past.

Biorevitalisatie

Prijs: €130​

 

Mesotherapie

Prijs: €140

Blanch Therapie (Booster)

Prijs: €150

*Voor de bovengenoemde behandelingen is er keuze uit de volgende zones: gezicht, hals of decolleté.

Prijzen

Mesotherapie Hair

Prijs: €120 per behandeling

 

Mesotherapie Ogen met ActivEyes

Prijs: €60 per behandeling (minimaal 4 behandelingen nodig)

 

Microneedling Ogen met ActivEyes

Prijs: €60 per behandeling

(tegen donkere kringen, wanneer de ooglid zakt, en rimpels, kuur minimaal 4-7 behandelingen nodig)

 

Mesotherapie Anti Pigment

Prijs: vanaf €60

Contact

Voel je vrij om ons een bericht te sturen
 
Stuur ons een DM op Instagram via @beauty_groningen of klik op het logo
Neem contact met ons op via WhatsApp voor meer informatie
bottom of page