top of page

Beauty Groningen

Algemene Voorwaarden

 1. Inleiding

  Welkom bij Beauty Groningen. Door onze website, www.beautygroningen.com, te gebruiken, ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid. Lees deze voorwaarden zorgvuldig door voordat je gebruikmaakt van onze diensten. Als je niet akkoord gaat met deze voorwaarden, dien je onze website niet te gebruiken.
   

 2. Privacy beleid

  Voor informatie over hoe wij je persoonsgegevens verzamelen, gebruiken en beschermen, verwijzen wij je naar ons privacy beleid.
   

 3. Intellectueel Eigendom

  Alle inhoud op deze website, waaronder tekst, grafieken, logo's en afbeeldingen, is eigendom van Beauty Groningen en is beschermd door de toepasselijke auteursrecht- en eigendomsrechtwetten. Geen enkel deel van deze website mag zonder voorafgaande schriftelijke toestemming worden gekopieerd, gereproduceerd, heruitgegeven, gedownload of verspreid.
   

 4. Gebruik van de Website

  Deze website biedt informatie over en de mogelijkheid tot het kopen van cosmetica en verzorgingsproducten. Deze producten mogen alleen worden gebruikt volgens de instructies en voor geen andere doeleinden. Misbruik van de producten kan leiden tot aansprakelijkheid voor schade.
   

 5. Afmelden van Afspraken

  Het afmelden van een afspraak voor een behandeling dient minimaal 24 uur van tevoren te gebeuren. In het geval dat je niet komt opdagen en dit niet hebt gemeld, kunnen er kosten in rekening worden gebracht die je hoort te betalen. Deze kosten zijn afhankelijk van de geboekte behandeling, met een maximum van €50,-. Deze maatregel is ingesteld omdat de tijd van onze medewerkers kostbaar is. Als je jouw afspraak niet tijdig afmeldt en/of niet komt opdagen, wacht de medewerker op jou en kan deze tijd niet benutten om een andere klant te helpen.
   

 6. Aankopen en Betalingen

  Bij het aanschaffen van producten op www.beautygroningen.com dien je informatie te verstrekken die actueel, compleet en nauwkeurig is. Betalingen moeten worden voldaan via de beschikbare betaalmethodes op de website. Beauty Groningen behoudt zich het recht voor om een bestelling te weigeren of te annuleren als de verstrekte informatie onjuist of onvolledig is.
   

 7. Terugbetalingsbeleid

  Als je niet tevreden bent met je aankoop, kun je deze binnen 14 dagen na ontvangst retourneren voor een volledige terugbetaling, mits het product ongebruikt is en in de originele verpakking teruggezonden wordt. Producten die beschadigd of gebruikt zijn, komen niet in aanmerking voor terugbetaling. Om een terugbetaling te initiëren, dien je contact op te nemen met onze klantenservice via aestheticclinicbeautygroningen@gmail.com met een gedetailleerde beschrijving van je reden voor retour en het bestelnummer. Retourzendingen die niet vooraf zijn goedgekeurd door onze klantenservice worden niet geaccepteerd. De kosten voor retourzending zijn voor rekening van de klant.
   

 8. Aansprakelijkheidsbeperking

  Beauty Groningen is niet aansprakelijk voor eventuele fouten op deze website, schade veroorzaakt door derden, of onderbrekingen van de website service. Voor zover toegestaan door de wet, is onze totale aansprakelijkheid beperkt tot het bedrag dat je hebt betaald voor de producten en diensten. Beauty Groningen is niet aansprakelijk voor indirecte of gevolgschade.
   

 9. Geschillenbeslechting

  In het geval van klachten of geschillen, vragen wij je eerst contact op te nemen met onze klantenservice. Indien we er samen niet uitkomen, zijn de rechtbanken in Nederland bevoegd om kennis te nemen van het geschil.
   

 10. Wijzigingen aan Producten en Prijzen

  De prijzen en beschikbaarheid van producten kunnen op elk moment veranderen zonder voorafgaande kennisgeving. Beauty Groningen is niet aansprakelijk voor prijswijzigingen, producten beschikbaarheid of typografische fouten.
   

 11. Disclaimer voor Advies

  Het advies dat door medewerkers van Beauty Groningen wordt gegeven, is informatief van aard en dient niet als vervanging voor medisch advies. Klanten worden aangemoedigd om hun eigen oordeel te gebruiken en, indien nodig, elders advies in te winnen.
   

 12. Eigen Verantwoordelijkheid voor Allergieën
  Klanten zijn zelf verantwoordelijk voor het controleren van de ingrediënten van producten om mogelijke allergische reacties te voorkomen. Beauty Groningen is niet aansprakelijk voor allergische reacties op producten. Lees de ingrediëntenlijst zorgvuldig door voordat je producten aanschaft of gebruikt.
   

 13. Wijzigingen in Voorwaarden

  Beauty Groningen behoudt zich het recht voor om deze voorwaarden op elk moment aan te passen. Wijzigingen zullen van kracht zijn zodra ze op de website zijn gepubliceerd. Je wordt aangeraden om regelmatig de voorwaarden te raadplegen.
   

 14. Toepasselijk Recht 
  Op deze algemene voorwaarden is het Nederlands recht van toepassing. Alle geschillen die voortvloeien uit of verband houden met deze algemene voorwaarden zullen worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in Nederland.
   

 15. Contact informatie

  Voor vragen over deze voorwaarden kun je contact opnemen met onze klantenservice via aestheticclinicbeautygroningen@gmail.com.

bottom of page